Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Juhannus 2017

pe 23.6.
klo 20

Juhannustanssit – Katri Helena ⎪ Jari Sillanpää ⎪ Sinitaivas

Juhannustanssit – Katri Helena  ⎪  Jari Sillanpää  ⎪  Sinitaivas

Tanssilavojen harvinaisuus: Katri Helena ja Jari Sillanpää juhannusaaton tähtinä samalla lavalla!

Juhannusaattona saadaan kokea todellinen kevyen musiikin harvinaisuus, kun Katri Helena ja Jari Sillanpää nousevat molemmat Esakallion huvikeskuksen lavalle Somerolla. Jari Sillanpää on kiertänyt jo vuosien ajan juhannuksena tanssilavoilla. Sen sijaan viime vuosina lähinnä konsertteihin ja konserttikiertueisiin keskittyneelle Katri Helenalle kyseessä on ensimmäinen juhannuskeikka yli 20 vuoteen.

– Siitä on pari vuosikymmentä, kun olin viimeksi juhannuskeikalla. Tanssilavat vaihtuivat konserteiksi ja festareiksi jo kahdeksan vuotta sitten 45 keikkavuoden jälkeen, Katri Helena kertoo. – 100-vuotiaan Suomen kunniaksi päätin koota kesäohjelman lauluistani ja olla mukana Esakallion juhannustansseissa. Odotan kesää jo innolla, hän jatkaa.

Katri Helenan ja Jari Sillanpään lisäksi Esakallion juhannusaatossa esiintyy maamme suosituimpiin tanssiyhtyeisiin lukeutuva Sinitaivas.

Ennakkoliput:
Ticketmaster
Muotiputiikki Helmi, Somero

Ryhmäliput: myynti@esakallio.fi

Ennakkoliput alk.

Hinta: 25 €

la 24.6.
klo 20

Eppu Normaali ⎪ Agents ⎪ Pasi Vainionperä

Eppu Normaali  ⎪  Agents  ⎪  Pasi Vainionperä

Eppu Normaali ja Agents juhannuspäivän tähtinä Someron Esakalliolla!

Juhannuspäivänä saadaan kokea todellinen harvinaisuus, kun Suomirockin kaksi suurnimeä, Agents ja Eppu Normaali, nousevat Someron Esakallion lavalle lauantaina 24. kesäkuuta. Kahden rokkijättiläisen lisäksi juhannuspäivän tähtenä nähdään uudemman polven popsuosikki Pasi Vainionperä. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa sekä Muotiputiikki Helmessä Somerolla.

Ennakkoliput alk. 35€
Ticketmaster
Muotiputiikki Helmi, Somero

Ryhmäliput: myynti@esakallio.fi

Ennakkoliput alk.

Hinta: 35 €

logo-round