Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

la 26.9.
klo 20:00 - 02:00

60-luvun bileet PERUUTETTU

60-luvun bileet PERUUTETTU

VALITETTAVASTI TÄMÄ TILAISUUS JOUDUTAAN PERUUTTAMAAN 2020 SYKSYLTÄ.
Uusi ajankohta on 7.8.2021.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevaan ajankohtaan tai lippurahojen palautusta voi hakea 31.10.2020 mennessä sähköpostitse lähettämällä nimi, tilitiedot sekä lipusta löytyvä tilausnumero osoitteeseen peruutukset@lippu.fi.

Lippu.fi tiedote palautukseen liittyen: "Peruutusten ja vaihtolahjakorttien käsittelyyn saattaa kulua tämän hetken arvion mukaan 90 päivää siitä hetkestä, kun palautuspyyntö on vastaanotettu. Teemme parhaamme jonojen purkamiseksi ja olemme pahoillamme tästä poikkeuksellisesta tilanteesta. Ethän lähetä samaa viestiä useassa eri kanavassa, jotta pystymme hoitamaan yhteydenotot tehokkaammin. Mikäli asiasi on kiireellinen, olethan meihin yhteydessä puhelimitse 0600 900 900 (2 €/alk. min + mpm/pvm)."

Helmestä ostetut liput voi palauttaa Helmeen tai laita sähköpostilla yhteystietosi, tilinumerosi ja lipun takana oleva koodi osoitteeseen myynti (at) esakallio.fi

___________________________________________________

PERUUTETTU
___________________________________________________

Pekka Tiilikainen & Beatmakers ja Johnny & The Dodgers sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman heittävät yhteiskeikan Esakalliolla!

Pekka Tiilikainen & Beatmakers kiersi lavoja ahkerasti 2000-luvun alussa mutta jäi sitten vuosien tauolle. Hitit kuten ´Cortina´ ja ´Kuuhun´ soivat valtakunnallisten listojen Top10:ssä. Yhtyeelle on myönnetty Rautalanka Award tunnustuspalkinto kesällä 2007 sekä Yyterin avain-tunnustus lokakuussa 2019. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös ollut esillä arvostetuissa musiikkilehdissä kuten Rytmi, Blues News, Riffi ja Big Beat. Myös Iskelmän tähtitaivas-teos huomioi yhtyeen vuonna 2004.

Johnny & the Dodgers sai levytyssopimuksen Vexi Salmen Levytuottajat Oy:n Rockin'-levymerkille voitettuaan vuoden 1979 rock-kuninkuus-tittelin ja julkaisi albumin Move It!. Vuonna 1980 ilmestynyt toinen albumi julkaistiin Johnny & the New Dodgers -nimellä.
Vuonna 2010 Johnny & The Dodgers aktivoitui uudelleen. Vuonna 2017 yhtye julkaisi singlen "Do the shake" ja vuonna 2020 , bändiltä on ilmestynyt singlejä Olavi Virran tuotannosta.

Illan täydentää The Sleepwalkers & Jani Forsman
.
Ohjelmisto sisältää sekä rautalankamusiikin klassikoita että harvemmin kuultua materiaalia, menevistä twisteistä tunnelmallisiin balladeihin.
The Sleepwalkers perustettiin vuonna 2000. Alusta alkaen on musiikillisena linjana ollut 60-luvun klassinen rautalanka- ja kitarainstrumentaalimusiikki, jonka tyylipiirteitä bändi pyrkii toteuttamaan niin soitossaan kuin ulkoasussaan. Vaikutteita on otettu sekä ulkomaisilta bändeiltä (esim. The Shadows, The Violents) että kotimaisilta (esim. The Sounds, The Strangers).

___________________________________________________

PERUUTETTU
___________________________________________________

Hinta: €