Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

la 26.9.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: 60-luvun bileet (Siirretty Vappuaatosta korona tilanteen takia)

Erikoisilta: 60-luvun bileet (Siirretty Vappuaatosta korona tilanteen takia)

26.9.2020 erikoisilta Esakalliolla kolmen bändin voimin. Korona tilanteen takia tilaisuus siirretty syksyyn. 30.4 tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Pekka Tiilikainen artisti & Beatmakers ja 90-luvun suosikkiyhtye Toni Rossi ja Sinitaivas heittävät yhteiskeikan Esakalliolla!

Toni Rossin Suurimmat hitit ovat ´Katseet kertovat´ ja ´Sormus´, joka oli vuonna 1994 Suomen paikallisradioiden soitetuin kappale.

Toni Rossin musiikki on tyyliltään melodista ja rokahtavaa iskelmää, itse he tyylilajikseen mainitsevat fox´n´roll. Ennen iskelmäuraansa hän oli Peer Güntin ensimmäisen levyttäneen kokoonpanon kakkoskitaristi ja hän on laulanut taustoja usealla bändin levyllä. 1990-luvun alussa hänellä oli oma yhtye Sinitaivas, jossa soittivat muun muassa kitaristi Kari Kukkola, basisti Kimmo Lehtola, haitaristi Kimmo Pohjonen ja myöhempi Zen Cafén rumpali Pete Parkkonen. Toni Rossi on esiintynyt myös rautalankayhtye The Charadesin kanssa. Nykyään Toni Rossi & Sinitaivas esiintyy harvakseltaan hyvin valikoidusti.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers kiersi lavoja ahkerasti 2000-luvun alussa mutta jäi sitten vuosien tauolle. Hitit kuten ´Cortina´ ja ´Kuuhun´ soivat valtakunnallisten listojen Top10:ssä. Yhtyeelle on myönnetty Rautalanka Award tunnustuspalkinto kesällä 2007 sekä Yyterin avain-tunnustus lokakuussa 2019. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös ollut esillä arvostetuissa musiikkilehdissä kuten Rytmi, Blues News, Riffi ja Big Beat. Myös Iskelmän tähtitaivas-teos huomioi yhtyeen vuonna 2004.

Illan täydentää The Sleepwalkers & Jani Forsman
.
Ohjelmisto sisältää sekä rautalankamusiikin klassikoita että harvemmin kuultua materiaalia, menevistä twisteistä tunnelmallisiin balladeihin.
The Sleepwalkers perustettiin vuonna 2000. Alusta alkaen on musiikillisena linjana ollut 60-luvun klassinen rautalanka- ja kitarainstrumentaalimusiikki, jonka tyylipiirteitä bändi pyrkii toteuttamaan niin soitossaan kuin ulkoasussaan. Vaikutteita on otettu sekä ulkomaisilta bändeiltä (esim. The Shadows, The Violents) että kotimaisilta (esim. The Sounds, The Strangers).

Tempaudu mukaan tunnelmaan, tanssiakin saa!

Hinta ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €