Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe 17.4.
klo 20.00 - 01.00

PERUUTETTU KORONATILANTEEN TAKIA. Perjantaitanssit: Sinitaivas ja Neitoset

PERUUTETTU KORONATILANTEEN TAKIA. Perjantaitanssit: Sinitaivas ja Neitoset

Perjantai illan tanssit tällä kaudella avaavat Sinitaivas ja Neitoset.

SINITAIVAS on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä.

Sinitaivas on yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista.
Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla. Illan aikana lavalla nähdään melkoinen määrä soittimia. Perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin. Tämä on omiaan luomaan bändiin monipuolista ja tuoretta soundimaailmaa.

NEITOSET on SMOrk 2019 -voittaja

Naisorkesteri on Suomen lavoilla harvinaisempi näky, joten takuuvarmaa on, että tämä viiden upean neitosen kokoonpano huomataan - pohjoisen lahja tanssikansalle!

Neitoset vastaa asetettuihin odotuksiin - virittää onnistuneesti unohtumattoman ja nostalgisen illan paikkaan kuin paikkaan monipuolisella musiikkitarjonnallaan. Yhtyeen jäsenten ihailtava varmuus kumpuaa keikkakokemuksesta ja ryhmän tavoitteena onkin pysyä aina ajanhermolla. Tarjoilla suloisia säveliä niin tanssijoille kuin kuulijoillekin täydellisen oikealla otteella.

Kokoonpano koostuu musiikin vahvoista ammattilaisista. Musiikin helmet valloittavat kuulijat ja esiintymisen pirskahteleva ilo tarttuu. Kirsikkana kakun päällä on stemmalaulu, joka kaikuu parhaimmillaan, jopa neliäänisesti.

Neitosten saapuessa kellohelmat hulmuaa niin esiintymislavalla kuin tanssilattiankin puolella!

Hinta: 17 €