Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Juhannus

Koronatilanteen takia Esakalliolla ei tänä kesänä pidetä juhannuksena tilaisuuksia.

Vuoden 2020 juhannukseen suunniteltujen esiintyjien vahvistetut siirrot:

Juhannusaattoon 25.6.2021 on tähän mennessä varmistunut Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Muu ohjelma selviää myöhemmin. Aattoon 2020 ostetut ennakoliput käyvät sellaisenaan aattona 2021.

Juhannuspäivään 26.6.2021 on tähän mennessä varmistunut Laura Voutilainen ja Jorma Kääriäinen. Muu ohjelma selviää myöhemmin. Juhannuspäivään 2020 ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan juhannuspäivänä 2021.

Kyösti Mäkimattilan matinea Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja on siirretty tähän syksyyn. Uusi ajankohta on 27.9.2020 klo 17:00 (aiemmin ilmoitetun 13.9 sijasta). Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan tässäkin tapahtumassa.

——————-

Jos tilaisuuksien uudet ajankohdat tai ohjelmamuutokset eivät käy, osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ voit hakea 30.6.2020 mennessä lippujen hinnan palautusta sellaisista lipuista, jotka on ostettu lippu.fi eri pisteistä tai verkkokaupasta tai Eventim-light palvelun kautta omilta sivuiltamme.


Liput voi toki myös palauttaa postitse osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus Kalevantie 2 (B-talo) 33100 Tampere


Lippu.fi myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä lainkaan.


Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.


Jos lippusi on ostettu suoraan Esakalliolaisilta tai Helmestä laita viestiä osoitteeseen myynti@esakallio.fi ja mainitse myös vihreän lippusi takasivulla oleva koodi sekä tilinumerosi.