Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Keskiviikot

Keskiviikkotanssit alkavat taas 15.4.2020 jatkuvat läpi kesän 7.10.2020 asti.

Musiikki soi vanhaan tapaan klo 13:00 – 16:45.

Alla ohjelma avajaisista noin kuukaudeksi eteenpäin, lisää esiintyjä julkistuksia lähiaikoina…

 

ke 15.4.
klo 13.00 - 17.00

Keskiviikkotanssit: Juhamatti & Rosalie

Keskiviikkotanssit: Juhamatti & Rosalie

Päivätanssit Someron Esakalliolla!

Tämä vuosi on Juhamatin 70v juhlavuosi.

Juhamatin ura alkoi 1960-luvulla, ja hän on noussut vuosien aikana suomalaisen iskelmämusiikin kiintotähdeksi. Ensimmäisen albuminsa, Fanny Fanny, Juhamatti julkaisi vuonna 1977. Sittemmin hän on saavuttanut viisi kultalevyä ja laulanut lukuisia hittejä, kuten Fanny Fanny, Pieni ja lämpöinen, Anna, Volga, Mikä sulle oikein tuli, Niin paljon kuuluu rakkauteen ja Haikeus.

Hinta: 12 €

ke 22.4.
klo 13.00 - 17.00

Keskiviikkotanssit: Tulipunaruusut

Keskiviikkotanssit: Tulipunaruusut

Päivätanssit Someron Esakalliolla!

Tulipunaruusut

Tanssikansan suosikki Tulipunaruusut kuuluu maamme arvostettuihin tanssiorkestereihin, jonka tanssikansa tuntee. ’Taattua tanssimusiikkia keikoilla’ on yhtyeen tavaramerkki.

Tulipunaruusut on esittänyt monipuolista tanssimusiikkia kohta neljän vuosikymmenen ajan. Useat levytykset ja pitkä ura takaavat edelleen vankkumattoman suosion.

Hinta: 12 €

ke 29.4.
klo 13.00 - 17.00

Keskiviikkotanssit: Kalle Jussila & Quatro

Keskiviikkotanssit: Kalle Jussila & Quatro

Keskiviikon iltapäivätanssit.

Kalle Jussila on karismaattinen ja upeaääninen laulaja, uudelleen ihastuttamassa tanssikansaa Quattro orkesterinsa kanssa.

Kalle Jussila on suomalainen laulaja sekä musiikintekijä. Hän kantaa ylpeänä tangolaulajan titteliä.
Kalle Jussila lähti hieman varttuneemmalla iällä uudelleen n. 10 vuoden tauon jälkeen musiikin pariin. Siitä onkin todisteena jo kolme levyllistä musiikkia, joista suurin osa on Kallen omaa sävellys- ja sanoitustuotantoa.

Hänen menestyksensä tangomarkkinoilla on siivittänyt uraa eteenpäin. Hän sijoittui vuonna 2013 neljänneksi, ja vuoden 2015 kovan kisan lopputuloksena oli toinen sija. Tämä onkin auttanut Kallea saavuttamaan suuren suosion tanssimusiikin ystävien parissa. Keikkapaikat täyttyy iloisista ihmisistä hänen keikoillaan. Kalle Jussilaa säestää keikoilla loistava Quattro orkesteri.

Hinta: 12 €

ke 6.5.
klo 13.00 - 17.00

Keskiviikkotanssit: J Eskelinen

Keskiviikkotanssit: J Eskelinen

Keskiviikon iltapäivätansseissa J.Eskelinen.

Karismaattisena esiintyjänä mainetta niittävä J.Eskelinen on saanut kehuja monipuolisesta ohjelmistostaan. Hän tunnustautuu perinteisen tanssimusiikin, iskelmän- ja rautalangan faniksi.

Keikkaohjelmisto on valittu huolella nostalgisista klassikkokappaleista, omasta uudesta tuotannosta, sekä nykypäivänä harvemmin kuulluista, kenties hieman jo unhoon jääneistä helmistä. J.Eskelinen on pikkupojasta asti tykännyt Olavi Virrasta sekä Elvis Presleystä, joten ohjelmistossa on myös Olavi Virran ja itsekuningas Elviksen levytyksiä.

Hinta: 12 €

ke 13.5.
klo 13.00 - 17.00

Keskiviikkotanssit: Jyrki Nurminen & Sävel

Keskiviikkotanssit: Jyrki Nurminen & Sävel

Tykätyn ja kehutun lauluäänen omaava Jyrki on noussut lyhyessä ajassa tanssijoiden huulille. Tunnistettavasta äänestä välittyy tunne ja tulkinta mitä hienoimmalla tavalla.

Huippumuusikoista koostuva Sävel-Orkesteri takaa niin tanssin harrastajien, kuin jo pitemmälle kehittyneiden aktiivitanssijoiden tyytyväisyyden. Tanssillisesti monipuolinen ohjelmisto ja monet upeat kappalevalinnat tallentavat mieleesi pysyvän muistijäljen hienosta tanssi-illasta.

Jyrki Nurminen & Sävel eivät jätä ketään kylmäksi!

Hinta: 12 €