Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Perjantait

Sinitaivas 1

Perjantaitanssien osalta kauden avajaisia vietetään 17.4.2020.

Silloin lavalle nousee  SINITAIVAS ja NEITOSET.

Tällä kaudella ilta aloitetaan jo hiukan totuttua aiemmin. Tanssikurssi on jo klo 18:45 – 19:45 ja varsinaiset tanssit polkaistaan käyntiin klo 20:00.

 

Neitoset jukebox

 

Alla ohjelma avajaisista noin kuukaudeksi eteenpäin, lisää esiintyjä julkistuksia lähiaikoina…

pe 17.4.
klo 20.00 - 01.00

Perjantaitanssit: Sinitaivas ja Neitoset

Perjantaitanssit: Sinitaivas ja Neitoset

Perjantai illan tanssit tällä kaudella avaavat Sinitaivas ja Neitoset.

SINITAIVAS on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä.

Sinitaivas on yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista.
Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla. Illan aikana lavalla nähdään melkoinen määrä soittimia. Perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin. Tämä on omiaan luomaan bändiin monipuolista ja tuoretta soundimaailmaa.

NEITOSET on SMOrk 2019 -voittaja

Naisorkesteri on Suomen lavoilla harvinaisempi näky, joten takuuvarmaa on, että tämä viiden upean neitosen kokoonpano huomataan - pohjoisen lahja tanssikansalle!

Neitoset vastaa asetettuihin odotuksiin - virittää onnistuneesti unohtumattoman ja nostalgisen illan paikkaan kuin paikkaan monipuolisella musiikkitarjonnallaan. Yhtyeen jäsenten ihailtava varmuus kumpuaa keikkakokemuksesta ja ryhmän tavoitteena onkin pysyä aina ajanhermolla. Tarjoilla suloisia säveliä niin tanssijoille kuin kuulijoillekin täydellisen oikealla otteella.

Kokoonpano koostuu musiikin vahvoista ammattilaisista. Musiikin helmet valloittavat kuulijat ja esiintymisen pirskahteleva ilo tarttuu. Kirsikkana kakun päällä on stemmalaulu, joka kaikuu parhaimmillaan, jopa neliäänisesti.

Neitosten saapuessa kellohelmat hulmuaa niin esiintymislavalla kuin tanssilattiankin puolella!

Hinta: 17 €

pe 24.4.
klo 20.00 - 01.00

Perjantaitanssit: Yölintu ja Katja Karisukki & Fernanda

Perjantaitanssit: Yölintu ja Katja Karisukki & Fernanda

YÖLINTU

Yölintu kuuluu yhtyeisiin, joka on saavuttanut parikymmenvuotisen uransa aikana suosion, johon harva bändi yltää. Yölinnun keikkamäärät ovat vuosien saatossa hiponeet tähtitieteellisiä lukuja ja levytysrintamalla on satanut kultaa ja platinaa. Simo Silmun syvät tulkinnat ja yhtyeen soitanta ovat uineet suomaisten sydämiin ja yhtyeen kappaleet soivat estradeilla, tv:ssä, radioissa – koko kansan tuntemina hitteinä: Kaikki kohdallaan, Mahdunko maailmaas, TV:n kokoinen haitari, Tositarkoituksella, Liian suuri city, Haamukipua, Sitä saa mitä tilaa, Rakkaus on sininen, Tää on rankkaa, Mä putoan, Preussinpunaista, Haavoittumaton…

Yölinnun alkuhistoriasta mainittakoot, että Yölinnun perustivat vuonna 1992 veljekset Simo Silmu ja Matti Silmu. Yölintu lukeutuu Suomen menestyneimpiin yhtyeisiin, ja yhtyeen albumeja on myyty n. 400 000 kappaletta. Yhtye on julkaissut tähän mennessä lukuisia studioalbumeja, muutamia kokoelma-albumeja ja tietenkin kymmenittäin singlejä. Tuotantoon mahtuu myös Rauli ”Badding” Somerjoen kappaleista koostuvan albumi. Yölintu on pokannut tähän mennessä jo 8 kultalevyä, viisi platinaa ja yhden tuplaplatinalevyn. Yölinnun menestynein studioalbumi on vuoden 1998 Tositarkoituksella, jota on myyty lähes 96 000 kappaletta. Lisäksi Simo Silmu on julkaissut 3 sooloalbumia. Yölinnun uusin albumi kantaa nimeä Minne maailma kuljettaa.

Nämä siiveniskut ovat jo jättäneet jälkensä Suomi-iskelmän historiaan, ja edelleen Yölintu jatkaa edelleen vahvana liitoaan iskelmätaivaalla! Yölintu on nyt uudistanut keikkaohjelmistoaan ja mukaan on otettu alkuaikojen hittejä. – Haluamme tarjota yleisölle vieläkin paremmin tanssijalalle sopivaa musiikkia. Olemme palanneet vuosien taakse ja ottaneet mukaan kappaleita, joissa on mm. vahvaa haitaripoljentaa. Sehän se meidän valttikortti on musiikillisesti ja rytmillisesti ollut kautta aikojen, valottaa Yölintu.

KATJA & FERNANDA

Katja & Fernanda soittaa hyväntuulen tanssimusiikkia Katri Helenasta Kaija Koohon, Liljankukasta La Isla Bonitaan!

Fernandalta löytyy soittotaustaa taidolla ja kokemuksella aina vuodesta 1997 alkaen erilaisista kokoonpanoista. Tanssiorkesteri Fernanda on perustettu Salossa vuonna 2002. Fernanda nähtiin myös kesällä 2018 SMOrk-finaalissa Seinäjoen Tangomarkkinoilla, jolloin ilmestyi myös single Kirkkain tähti.

Fernandan solisti Katja Karisukki tuli orkesteriin tammikuussa 2020. Katja on niittänyt menestystä laulukilpailuissa. Hän on voittanut mm. Laila ja Olavi -laulukilpailun sekä Somero Soikoon -laulukilpailun. Katjaa on tituleerattu energiseksi iskelmäpakkaukseksi, joka ottaa yleisönsä lämmöllä ja karismalla. Tämän iloisen solistin terveiset tanssivalle kansalle onkin; Pilkettä silmäkulmaan ja jalan alle hyväntuulen tahteja! Katja Karisukki on tuttu myös tv:n The Voice of Finlandista.

Hinta: 17 €

pe 1.5.
klo 20.00 - 01.00

Perjantaitanssit: Hurma ja Janne Tulkki & Tulinen Sydän

Perjantaitanssit: Hurma ja Janne Tulkki & Tulinen Sydän

Perjantai illan tansseissa viihdyttää Hurma ja Janne Tulkki & Tulinen Sydän

HURMA

Hurma aloitti keikkailun varsinaisesti vuonna 2010 ja on siitä lähtien hurmannut ympäri Suomea. Vastaanotto on ollut huikeaa ja välitön meininki on jo saanut runsaasti Hurma-faneja liikkeelle.

Voitto Viihdyttäjä 2011 -kisassa toi Hurman koko kansan tuntemaksi housebandiksi Kesäillan valssi – ohjelmassa. Hurma on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi 2011 ja Vuoden tanssittajaksi 2012 ja huima suosio jatkuu edelleen. Siitä kertoo täpötäysi keikkakalenteri.

JANNE TULKKI & TULINEN SYDÄN

Janne Tulkki (s. 18. kesäkuuta 1975 Orivesi) on suomalaisen musiikkiviihteen monitoimija. Kauniin bassobaritonin omaava laulaja ja lauluntekijä soittaa myös tenorisaksofonia, pianoa, klarinettia sekä kitaraa. Vuonna 1999 ensimmäisen pitkäsoittonsa julkaissut Tulkki tunnetaan myös Syksyn Sävel -kilpailun voittajana
vuonna 2001. Hän voitti kisan kappaleellaan "Yksinäinen pitkä tie".

Hän on kiertänyt Tulinen Sydän -orkesterinsa kanssa suomalaisia tanssilavoja ja -ravintoloita jo parinkymmenen vuoden ajan.

Hinta: 17 €

pe 8.5.
klo 20.00 - 01.00

Perjantaitanssit: Finlanders ja Komiat

Perjantaitanssit: Finlanders ja Komiat

Tämän perjantain tanssimusiikista vastaa kaksi Suomen kärki tanssiorkesteria: Finlanders ja Komiat.

FINLANDER

Finlanders Team on vuosikausia ollut suomalaisen iskelmänmusiikin suosituimpia bändejä. Finkut ovat musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan.

Yhtyeen muodostavat Jussi Lammela, Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Timo Pelander ja Pasi Ketola. Tervetuloa keikalle viihtymään!

KOMIAT

SMORK 2018 -voittaja, Komiat on tanssiorkesteri, joka tarjoilee yleisölle vahvaan haitaripoljentoon perustuvaa tanssimusiikkia. Nuorista muusikoista koostuvan orkesterin tunnusmerkkinä keikoilla on rehti lavaesiintyminen sekä helposti jalan alle menevä suoraviivainen soitto.

Yhtyeen soittajat ovat kotoisin Pohjanmaan lakeuksilta ja Varsinais-Suomen Pyhäjärven ympäriltä. Haitaria soittaa Kultaisen Harmonikan vuonna 2014 voittanut Aleksi Laukkonen, kitaristeina toimivat Samuel Järvinen ja Pekka Oravuo, bassoa soittaa Juho Eskola ja rumpuja Eero Nummela. Yhtyeen solistina toimii Aleksi Yli-Sissala ja solistin lisäksi lauluvoimaa löytyy myös muilta soittajilta.

Hinta: 17 €