Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Erikoisillat

Elokuun ohjelmistoa:

Vuoden 2009 tangokuningas Amadeus Lundberg esiintyy 23.8.2020 klo 17:00 sunnuntai iltapäivänä.

Luvassa elämyksellinen konsertti, hienoja tangoja upeasti tulkittuna sekä musiikkia niin suomesta kuin maailmalta.

Haitarivirtuoosi Samuli Jokinen säestää pianolla ja haitarilla.

Tilaisuus on istuvalle katsomolle. Käytössä harvennetut tuolivälit, joten turvavälit pystyy helposti pitämään. Esityksen kesto n1h.

Tilaisuudessa on otettu huomioon yleisön turvallisuus.
Käytössä rajoitettu yleisökapasiteetti, joten kannattaa käydä ostamassa ennakkoliput 25€ hintaan pikaisesti Muotiputiikki Helmestä, Lippu.fi toimipisteistä tai suoraan täältä
https://www.lippu.fi/artist/esakallio/amadeus-lundberg-2800464/

Ovet aukeavat klo 16:30.

—————————————-Perjantaina 28.8.2020 on vuorossa Esa Pulliainen W/ Mr Breathless. Silloin tarjolla 70´s henkistä rokkia ja paljon rautalankaa. Baddingin synttäriviikonloppua juhlistaen toisena bändinä Raulin Stones, joka esittää lähinnä Baddingin kappaleita.

Varsinaisena Baddingin syntymäpäivänä, sunnuntaina 30.8.2020 vietetään Esakalliolla Baddingin synttäri kekkereitä. Tuolloin ohjelmassa Jani Forsman feat Badding sekä pieneltä keikkatauolta (n 30v) palaava Badding Rockers.

—————————————-


Joissakin ennakkotiedoissa mainittu 22.8.20 J Karjalainen peruuntuu.


su 23.8.
klo 17:00

Amadeus Lundbergin konsertti

Amadeus Lundbergin konsertti

Vuoden 2009 tangokuningas Amadeus Lundberg esiintyy Somerolla Esakallion lavalla elokuisena sunnuntai iltapäivänä.

Luvassa elämyksellinen konsertti, hienoja tangoja upeasti tulkittuna sekä musiikkia niin suomesta kuin maailmalta.

Haitarivirtuoosi Samuli Jokinen säestää pianolla ja haitarilla.

Tilaisuus on istuvalle katsomolle. Käytössä harvennetut tuolivälit. Esityksen kesto n1h.

Ennakkoliput täältä

Hinta: 25 €

pe 28.8.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: Esa Pulliainen W/ Mr Breathless ja Raulin Stones

Erikoisilta: Esa Pulliainen W/ Mr Breathless ja Raulin Stones

ESA PULLIAINEN JA MR BREATHLESS, Happy rokkenrol!

Viimeiset kolme vuotta hulahti VilleAgentsBadding urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit - Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rockpianisti/laulaja Mr Breathless. Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu pää punaisena. Ohjelmisto on 70’s henkistä rokkia ja paljon rautalankaa, vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu
kätköistä.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin - ei muuta ku Happy rokkenrol!

Terveisin Esa

Pulliaisen ja Mr Breathlessin lisäksi esiintyy RAULIN STONES.

Raulin Stonesin tarina alkaa vuodesta 2005, jolloin Badding-kioskin avajaisiin kerättiin Somerolta paikallisista muusikoista kokoonpano soittamaan Baddingin musiikkia. Baddingin lauluja opeteltiin tämän yhden lyhyen esiintymisen tarpeiksi. Tuolloin kootulla bändillä ei vielä ollut nimeä. Pian kuitenkin kiinnostus Baddingin musiikkia soittavaa bändiä kohtaan kasvoi ja lauluja harjoiteltiin lisää.

Kokoonpano vakiintui seuraavan parin vuoden aikana nelihenkiseksi: laulussa ja kitarassa Kari Luoto, sähkökitarassa Vesa Toukkari, bassossa Lauri Lähteenkorva ja rummuissa Tuukka Lyly. Laurin siirryttyä soittamaan bassoa vakituisesti Heidi Pakarisen orkesteriin, liittyi Raulin Stonesin kokoonpanoon Kari Caven, joka niin ikään soittaa bassoa.

Raulin Stones on laajentanut vuosien varrella ohjelmistoa tarpeen mukaan Baddingin lauluista myös muihin tyylilajiin sopiviin covereihin. Useimmiten Raulin Stones esiintyy Someron lähialueilla. Tänä vuonna keikkoja tehdään tosin jo kauempanakin Somerosta. Yhtyeen jäseniä yhdistää kunnioitus Rauli Badding Somerjoen musiikkia kohtaan ja laulut halutaankin esittää alkuperäisiä versioita kunnioittaen ja suurella sydämellä.

Tilaisuudessa on otettu huomioon yleisön turvallisuus ja käytössä rajoitettu yleisökapasiteetti, otamme sisään vain n 1/4 normaalista maksimi yleisömäärästä. 18.4 tai tai 17.7 pidettäväksi aiotuihin tilaisuuksiin ostetut liput käyvät sellaisenaan 28.8.2020.

Liput ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero tai lippu.fi myyntipisteet

tai täältä.

Hinta: 19 €

su 30.8.
klo 17:00

Baddingin synttärit: Badding Rockers sekä Jani Forsman feat. Badding

Baddingin synttärit:  Badding Rockers sekä Jani Forsman feat. Badding

Rauli "Badding" Somerjoen syntymäpäivän kunniaksi synttärimatinea Esakalliolla. Esiintyjinä Badding Rockers ja Jani Forsman feat. Badding.

BADDING ROCKERS

30v keikkataukoa pitäneeltä Badding Rockersilta terveisiä:
Ei pitäisi koskaan sanoa ”ei koskaan”. Sanottiin silti useaan kertaan ja tässä sitä nyt ollaan; Badding Rockers vuosimallia 1986 -1989 palaa yhteen, ainakin muutaman keikan ajaksi. Alkusysäyksen tähän antoi Turenki Records, joka julkaisee kaikki kolme Badding Rockers -albumia uusintapainoksina kuluvana vuonna. Tässä vaiheessa into pursuilee niin että saranat ovat irrota ja lattialaudat senkun paukahtelee, mutta toistaiseksi sentään treeniksemme on säilynyt (miltei) ehjänä.
Tästä se alkaa muotoutua setti vanhojen levyjemme pohjalta ja muistellaan myös mitä Elvis- ja Berry-biisejä aikanaan keikoilla kierrätettiin. Luvassa on rajatonta riemua rollissa ja mollissa, on rokkia ja rautalankaa! Nähdään elossa, elävän musiikin tapahtumissa!
Parhain terkuin; Marko, Mika, Ville ja Kuja

Kokoonpano:
Marko Haavisto – laulu ja bassokitara
Mika Rokka – sähkökitara
Ville Uljas – sähkökitara
Kuja Salmi – rummut ja laulu

JANI FORSMAN FEAT BADDING

Esakallion vuosien 2017 ja 2019 musiikkinäytelmissä Baddinginä hurmannut Jani Forsman ystävineen esittää Rauli "Badding" Somerjoen ohjelmiston tunnetuimpia hittejä sekä hieman harvinaisempia kappaleita artistin laajasta tuotannosta.

Jani muistetaan ehkä parhaiten tauolle jääneen Jetsetters-yhtyeen keulakuvana.

Tilaisuus istuvalle katsomolle, mutta tilaa tanssillekin jää.

Hinta ovelta 24€ / ennakkoon 19€
Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä

Hinta: 19 €

la 26.9.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: 60-luvun bileet

Erikoisilta: 60-luvun bileet

Pekka Tiilikainen & Beatmakers ja Johnny & The Dodgers sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman heittävät yhteiskeikan Esakalliolla!

Pekka Tiilikainen & Beatmakers kiersi lavoja ahkerasti 2000-luvun alussa mutta jäi sitten vuosien tauolle. Hitit kuten ´Cortina´ ja ´Kuuhun´ soivat valtakunnallisten listojen Top10:ssä. Yhtyeelle on myönnetty Rautalanka Award tunnustuspalkinto kesällä 2007 sekä Yyterin avain-tunnustus lokakuussa 2019. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös ollut esillä arvostetuissa musiikkilehdissä kuten Rytmi, Blues News, Riffi ja Big Beat. Myös Iskelmän tähtitaivas-teos huomioi yhtyeen vuonna 2004.

Johnny & the Dodgers sai levytyssopimuksen Vexi Salmen Levytuottajat Oy:n Rockin'-levymerkille voitettuaan vuoden 1979 rock-kuninkuus-tittelin ja julkaisi albumin Move It!. Vuonna 1980 ilmestynyt toinen albumi julkaistiin Johnny & the New Dodgers -nimellä.
Vuonna 2010 Johnny & The Dodgers aktivoitui uudelleen. Vuonna 2017 yhtye julkaisi singlen "Do the shake" ja vuonna 2020 , bändiltä on ilmestynyt singlejä Olavi Virran tuotannosta.

Illan täydentää The Sleepwalkers & Jani Forsman
.
Ohjelmisto sisältää sekä rautalankamusiikin klassikoita että harvemmin kuultua materiaalia, menevistä twisteistä tunnelmallisiin balladeihin.
The Sleepwalkers perustettiin vuonna 2000. Alusta alkaen on musiikillisena linjana ollut 60-luvun klassinen rautalanka- ja kitarainstrumentaalimusiikki, jonka tyylipiirteitä bändi pyrkii toteuttamaan niin soitossaan kuin ulkoasussaan. Vaikutteita on otettu sekä ulkomaisilta bändeiltä (esim. The Shadows, The Violents) että kotimaisilta (esim. The Sounds, The Strangers).

Tempaudu mukaan tunnelmaan, tanssiakin saa!

Hinta ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €

su 27.9.
klo 17:00 - 20:00

Kyösti Mäkimattila: Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja

Kyösti Mäkimattila: Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja

Sunnuntai matineassa Kyösti Mäkimattila konsertoi ja lukee runojaan.

Vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattilan Valoina toisillemme -konsertin punaisena lankana toimii sanat Kyöstin omasta kynästä. Laulujen sanoituksia ja käännöstekstejä nuoruusvuosistaan saakka kirjoittanut Mäkimattila on julkaissut myös neljä runokirjaa. Runot ja laulut johdattavat kuulijan nykymaailmaan, sellaisena kuin Kyösti sen kiertävänä esiintyjänä kokee.

Esakallion suviehtoon intiimissä konserttihetkessä muistutetaan sanoin ja sävelin, että elämän matkalla yksi tärkeimmistä valoista on toisen ihmisen rakkaus.

Liput 25€
(hintaan lisätään toimitusmaksu, joka esim. verkkokaupasta ostettaessa 1€/tilaus, Helmessä ei toimitusmaksua).

Ennakkolippuja saat Muotiputiikki Helmi (Joensuuntie 47, Somero)
lippu.fi myyntikanavista

tai täältä.

Hinta: 25 €

la 1.5.
klo 20:00 - 02:00

1.5.2021 Erikoisilta: Teflon Brothers & Aste

1.5.2021 Erikoisilta: Teflon Brothers & Aste

Koronatilanteen takia tämä tilaisuus siirtyy vajaalla vuodella eteenpäin alunperin suunnitellusta 20.5.2020. Uusi ajankohta on vappupäivä 1.5.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana. Jollei uusi ajankohta sovi, voit hakea rahojen palautusta lipuista 30.6.2020 asti osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/ Lisätietoja palautuksesta esakallio.fi/erikoisillat sivulta

Teflon Brothers

Teflon Brothers on perustettu vuonna 2006. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin julkaistulta “Isänpäivä” levyltä on irrotettu singlet Kärpästen juhlat (osa 2) ja Kendo Anthem, joista jälkimmäinen on vuoden 2014 virallinen Leijona-biisi. Isoksi hitiksi nousi Maradona (kesä 86). Tämän jälkeen Pämppää biisi nosti Teflonit supersuosituksi koko kansan yhtyeeksi. Teflon Brothersin muodostavat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli.

Aste

Aste on kultalevyartisti, joka kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Jo yli 10 vuotta keikkalavoja kiertänyt artisti tuli tunnetuksi Poikkeus Sääntöön -hitillään, joka myi kultaa ja valittiin The Voicen vuoden 2009 Viralliseksi kesähitiksi. Aste on julkaissut viisi albumia, joista uusin “2.0” on myynyt kultaa. Albumi on kerännyt yli 14 miljoonaa Spotify-streamia. Asteen kappaleita on streamattu suoratoistopalveluiden kautta hurjia määriä. Yhteensä streameja on tullut Spotifyn ja Youtuben kautta lähes 50 miljoonaa. Valtavasti keikkoja vuosittain tekevä Aste on tunnettu loistavasta live-esiintymisestään ja räjähtävästä energisyydestään.

Hinta ovelta 24€ / ennakoon 19€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä

Hinta: 19 €

to 15.7.
klo 20:00 - 02:00

15.7.2021 Erikoisilta: Irina sekä Jore Marjaranta

15.7.2021 Erikoisilta: Irina sekä Jore Marjaranta

Irina

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Jore Marjaranta

Jore on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band, Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 ja hän on julkaissut soolourallaan useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison)

Hinta ovelta 27€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 22 €