Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Erikoisillat

Seuraavat erikoisillat on kevätkaudelta siirretty myöhempään ajankohtaan koronavirustilanteen vuoksi:


18.4.2020 PERUTTU  Esa Pulliainen W/ Mr Breathless ja Elonkerjuu

UUSI AJANKOHTA 17.7.2020.

Ostetut ennakkoliput käyvät selllaisenaan 17.7.

——————


30.4.2020 PERUTTU    Pekka Tiilikainen & Beatmakers, Toni Rossi & 90-luvun suosikkiyhtye Sinitaivas sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman

UUSI AJANKOHTA 26.9.2020.

Ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan 26.9

——————

20.5.2020    Teflon Brothers ja Aste -Tilanne vielä auki

Näille keikoille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan mahd korvaavalle keikalle.  

Jos tilaisuuksien uudet ajankohdat eivät käy voit osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ voit hakea lippujen hinnan palautusta sellaisista lipuista jotka on ostettu lippu.fi eri pisteistä tai verkkokaupasta tai Eventim-light palvelun kautta omilta sivuiltamme.


Liput voi toki myös palauttaa postitse osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautusKalevantie 2 (B-talo) 33100 Tampere


Lippu.fi myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä lainkaan.


Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.


Jos lippusi on ostettu suoraan Esakalliolaisilta tai Helmestä laita viestiä osoitteeseen myynti@esakallio.fi ja mainitse myös vihreän lippusi takasivulla oleva koodi sekä tilinumerosi.

ke
20.5.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: Teflon Brothers & Aste

Erikoisilta: Teflon Brothers & Aste

Helatorstain aattona Esakalliolla kaksi rap suuruutta.

Teflon Brothers

Teflon Brothers on perustettu vuonna 2006. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin julkaistulta “Isänpäivä” levyltä on irrotettu singlet Kärpästen juhlat (osa 2) ja Kendo Anthem, joista jälkimmäinen on vuoden 2014 virallinen Leijona-biisi. Isoksi hitiksi nousi Maradona (kesä 86). Tämän jälkeen Pämppää biisi nosti Teflonit supersuosituksi koko kansan yhtyeeksi. Teflon Brothersin muodostavat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli.

Aste

Aste on kultalevyartisti, joka kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Jo yli 10 vuotta keikkalavoja kiertänyt artisti tuli tunnetuksi Poikkeus Sääntöön -hitillään, joka myi kultaa ja valittiin The Voicen vuoden 2009 Viralliseksi kesähitiksi. Aste on julkaissut viisi albumia, joista uusin “2.0” on myynyt kultaa. Albumi on kerännyt yli 14 miljoonaa Spotify-streamia. Asteen kappaleita on streamattu suoratoistopalveluiden kautta hurjia määriä. Yhteensä streameja on tullut Spotifyn ja Youtuben kautta lähes 50 miljoonaa. Valtavasti keikkoja vuosittain tekevä Aste on tunnettu loistavasta live-esiintymisestään ja räjähtävästä energisyydestään.

Hinta ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €

la 6.6.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: Irina sekä Jore Marjaranta

Erikoisilta: Irina sekä Jore Marjaranta

Irina

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Jore Marjaranta

Jore on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band, Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 ja hän on julkaissut soolourallaan useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison

Hinta ovelta 27€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 22 €

pe 17.7.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: Esa Pulliainen W/ Mr Breathless ja Elonkerjuu UUSI AJANKOHTA 17.7.2020

Erikoisilta: Esa Pulliainen W/ Mr Breathless  ja Elonkerjuu UUSI AJANKOHTA 17.7.2020

NYT MYÖS ELONKERJUUN ESIINTYMINEN VARMISTUNUT UUTENA AJANKOHTANA!

UUSI AJANKOHTA 17.7.2020, erikoisilta Esa Pulliainen w/ Mr Breathless ja Elonkerjuu .
Korona tilanteen takia tilaisuus siirretty heinäkuulle. 18.4 tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan.

ESA PULLIAINEN JA MR BREATHLESS, Happy rokkenrol!

Viimeiset kolme vuotta hulahti VilleAgentsBadding urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit - Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rockpianisti/laulaja Mr Breathless. Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu pää punaisena. Ohjelmisto on 70’s henkistä rokkia ja paljon rautalankaa, vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu
kätköistä. Keikkoja tulee olemaan suurimmissa kaupungeissa ja huomattavimmilla paikkakunnilla,
kesällä myös perinteisillä tanssilavoilla spesiali rock-iltoina.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin - ei muuta ku Happy rokkenrol!

Terveisin Esa

Pulliaisen ja Mr Breathlessin jälkeen vauhtiin pääsee Elonkerjuu.

Elonkerjuu on julkaissut viiden vuoden jälkeen odotetun uuden albumin nimeltään XX ja juhlistaa samalla sen 20- vuotista elontietä lakeuksilta koko kansan suosikiksi.
Albumilta on julkaistu jo radiohiteiksi muodostuneet singlet Elämäntuli, Sydän edellä sekä Saanhan mä tulla viereesi.
Yhtye on myynyt urallaan kultaa, platinaa ja huikeat quattroplatinaa sekä pokannut lukuisia Emma- palkintoja.

Nykyisessä kokoonpanossa soittavat Osku Ketola, Simo Ralli, Antero Naali ja Lenni Paarma.

Liput ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €

la 26.9.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: 60-luvun bileet (Siirretty Vappuaatosta korona tilanteen takia)

Erikoisilta: 60-luvun bileet (Siirretty Vappuaatosta korona tilanteen takia)

26.9.2020 erikoisilta Esakalliolla kolmen bändin voimin. Korona tilanteen takia tilaisuus siirretty syksyyn. 30.4 tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Pekka Tiilikainen artisti & Beatmakers ja 90-luvun suosikkiyhtye Toni Rossi ja Sinitaivas heittävät yhteiskeikan Esakalliolla!

Toni Rossin Suurimmat hitit ovat ´Katseet kertovat´ ja ´Sormus´, joka oli vuonna 1994 Suomen paikallisradioiden soitetuin kappale.

Toni Rossin musiikki on tyyliltään melodista ja rokahtavaa iskelmää, itse he tyylilajikseen mainitsevat fox´n´roll. Ennen iskelmäuraansa hän oli Peer Güntin ensimmäisen levyttäneen kokoonpanon kakkoskitaristi ja hän on laulanut taustoja usealla bändin levyllä. 1990-luvun alussa hänellä oli oma yhtye Sinitaivas, jossa soittivat muun muassa kitaristi Kari Kukkola, basisti Kimmo Lehtola, haitaristi Kimmo Pohjonen ja myöhempi Zen Cafén rumpali Pete Parkkonen. Toni Rossi on esiintynyt myös rautalankayhtye The Charadesin kanssa. Nykyään Toni Rossi & Sinitaivas esiintyy harvakseltaan hyvin valikoidusti.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers kiersi lavoja ahkerasti 2000-luvun alussa mutta jäi sitten vuosien tauolle. Hitit kuten ´Cortina´ ja ´Kuuhun´ soivat valtakunnallisten listojen Top10:ssä. Yhtyeelle on myönnetty Rautalanka Award tunnustuspalkinto kesällä 2007 sekä Yyterin avain-tunnustus lokakuussa 2019. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös ollut esillä arvostetuissa musiikkilehdissä kuten Rytmi, Blues News, Riffi ja Big Beat. Myös Iskelmän tähtitaivas-teos huomioi yhtyeen vuonna 2004.

Illan täydentää The Sleepwalkers & Jani Forsman
.
Ohjelmisto sisältää sekä rautalankamusiikin klassikoita että harvemmin kuultua materiaalia, menevistä twisteistä tunnelmallisiin balladeihin.
The Sleepwalkers perustettiin vuonna 2000. Alusta alkaen on musiikillisena linjana ollut 60-luvun klassinen rautalanka- ja kitarainstrumentaalimusiikki, jonka tyylipiirteitä bändi pyrkii toteuttamaan niin soitossaan kuin ulkoasussaan. Vaikutteita on otettu sekä ulkomaisilta bändeiltä (esim. The Shadows, The Violents) että kotimaisilta (esim. The Sounds, The Strangers).

Tempaudu mukaan tunnelmaan, tanssiakin saa!

Hinta ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €