Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Erikoisillat

Seuraavat erikoisillat on kevältä/kesältä siirretty myöhempään ajankohtaan koronavirustilanteen vuoksi:


30.4.2020 peruuntuu Pekka Tiilikainen & Beatmakers, Toni Rossi & 90-luvun suosikkiyhtye Sinitaivas sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman

UUSI AJANKOHTA 26.9.2020.

Ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan 26.9. Silloin Johnny & The Dodgers korvaa Toni Rossin ja Sinitaivaan. Pekka Tiilikainen & Beatmakers sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman esiintyvät alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

——————

20.5.2020 peruuntuu  Teflon Brothers ja Aste

Siirrretty vajaa vuosi eteenpäin, vappupäivään 1.5.2021

Ostetut ennakkoliput käyvät selllaisenaan uudessa ajankohdassa.

——————

6.6.2020 peruuntuu Irina & Jore Marjaranta

Siirtyy reilun vuoden eteenpäin. Uusi ajankohta 13.7.2021.

Ostetut ennakkoliput käyvät selllaisenaan uudessa ajankohdassa.

——————

Myöskin juhannuskekkerit siirtyvät vuodella eteenpäin aaton ja päivän osalta. Matinea siirretään syksyyn.

Juhannusaattoon 25.6.2021 on tähän mennessä varmistunut Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Muu ohjelma selviää myöhemmin. Aattoon 2020 ostetut ennakoliput käyvät sellaisenaan aattona 2021.

Juhannuspäivään 26.6.2021 on tähän mennessä varmistunut Laura Voutilainen ja Jorma Kääriäinen. Muu ohjelma selviää myöhemmin. Juhannuspäivään 2020 ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan juhannuspäivänä 2021.

Kyösti Mäkimattilan matinea Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja on siirretty tähän syksyyn. Uusi ajankohta on 27.9.2020 klo 17:00 (aiemmin ilmoitetun 13.9 sijasta). Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan tässäkin tapahtumassa.

——————

Joissakin ennakkotiedoissa mainitut

9.7.2020 Klamydia ja

15.7.2020 Arttu Wiskari

peruuntuvat myös, näille pyritään löytämään uusi ajankohta vuodelle 2021

——————

Jo kertaalleen keväältä heinäkuuhun (17.7) siirretty

Esa Pulliainen W/ Mr Breathless siirtyy uudestaan.

UUSI AJANKOHTA PE 28.8.2020.

Silloin tarjolla 70´s henkistä rokkia ja paljon rautalankaa ja kokoonpanoltaan uusiutunut Finlanders tuo iltaan mukaan tuoreen ohjelmistonsa mukaista tanssimusiikkia.

18.4 tai 17.7 tilaisuuteen ostetut ennakkoliput käyvät selllaisenaan 28.8.2020.

——————

Jos tilaisuuksien uudet ajankohdat tai ohjelmamuutokset eivät käy, osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ voit hakea 30.6.2020 mennessä lippujen hinnan palautusta sellaisista lipuista, jotka on ostettu lippu.fi eri pisteistä tai verkkokaupasta tai Eventim-light palvelun kautta omilta sivuiltamme.


Liput voi toki myös palauttaa postitse osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus Kalevantie 2 (B-talo) 33100 Tampere


Lippu.fi myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä lainkaan.


Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.


Jos lippusi on ostettu suoraan Esakalliolaisilta tai Helmestä laita viestiä osoitteeseen myynti@esakallio.fi ja mainitse myös vihreän lippusi takasivulla oleva koodi sekä tilinumerosi.

pe 28.8.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: Finlanders ja Esa Pulliainen W/ Mr Breathless

Erikoisilta: Finlanders ja Esa Pulliainen W/ Mr Breathless

UUSI AJANKOHTA 28.8.2020, erikoisilta Esa Pulliainen w/ Mr Breathless ja Finlanders.
Korona tilanteen takia tilaisuus siirretty jo toistamiseen.18.4 tai 17.7 tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan.

ESA PULLIAINEN JA MR BREATHLESS, Happy rokkenrol!

Viimeiset kolme vuotta hulahti VilleAgentsBadding urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit - Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rockpianisti/laulaja Mr Breathless. Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu pää punaisena. Ohjelmisto on 70’s henkistä rokkia ja paljon rautalankaa, vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu
kätköistä. Keikkoja tulee olemaan suurimmissa kaupungeissa ja huomattavimmilla paikkakunnilla,
kesällä myös perinteisillä tanssilavoilla spesiali rock-iltoina.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin - ei muuta ku Happy rokkenrol!

Terveisin Esa

Pulliaisen ja Mr Breathlessin lisäksi esiintyy kokoonpanoltaan uusiutunut FINLANDERS.

Finlanders-yhtyeen kokoonpanossa tapahtuu muutoksia. Puhallinsoittaja Kari Lehtomäki vetäytyy ansaitulle eläkkeelle 24 Finlanders-vuoden jälkeen. Samassa yhteydessä bändin alkuperäinen rumpali Jussi Lammela jättäytyy pois kokoonpanosta.

Uusia tuulia bändiin tuo mukanaan nuorempaa, mutta erttäin kokenutta muusikkopolvea edustava lyömäsoittaja Juha Kangassalo.

Finlandersin tavaramerkki on kautta vuosien ollut korkeatasoinen, tyylinmukainen ja yleisöystävällinen tanssimusiikki. Uusi kokoonpano jatkaa tätä samaa linjaa tuoreen ohjelmiston ja ilmeen myötä.

Liput ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €

su 30.8.
klo 17:00

Baddingin synttärit: Badding Rockers sekä Jani Forsman feat. Badding

Baddingin synttärit:  Badding Rockers sekä Jani Forsman feat. Badding

Rauli "Badding" Somerjoen syntymäpäivän kunniaksi synttärimatinea Esakalliolla. Esiintyjinä Badding Rockers ja Jani Forsman feat. Badding.

BADDING ROCKERS

30v keikkataukoa pitäneeltä Badding Rockersilta terveisiä:
Ei pitäisi koskaan sanoa ”ei koskaan”. Sanottiin silti useaan kertaan ja tässä sitä nyt ollaan; Badding Rockers vuosimallia 1986 -1989 palaa yhteen, ainakin muutaman keikan ajaksi. Alkusysäyksen tähän antoi Turenki Records, joka julkaisee kaikki kolme Badding Rockers -albumia uusintapainoksina kuluvana vuonna. Tässä vaiheessa into pursuilee niin että saranat ovat irrota ja lattialaudat senkun paukahtelee, mutta toistaiseksi sentään treeniksemme on säilynyt (miltei) ehjänä.
Tästä se alkaa muotoutua setti vanhojen levyjemme pohjalta ja muistellaan myös mitä Elvis- ja Berry-biisejä aikanaan keikoilla kierrätettiin. Luvassa on rajatonta riemua rollissa ja mollissa, on rokkia ja rautalankaa! Nähdään elossa, elävän musiikin tapahtumissa!
Parhain terkuin; Marko, Mika, Ville ja Kuja

Kokoonpano:
Marko Haavisto – laulu ja bassokitara
Mika Rokka – sähkökitara
Ville Uljas – sähkökitara
Kuja Salmi – rummut ja laulu

JANI FORSMAN FEAT BADDING

Esakallion vuosien 2017 ja 2019 musiikkinäytelmissä Baddinginä hurmannut Jani Forsman ystävineen esittää Rauli "Badding" Somerjoen ohjelmiston tunnetuimpia hittejä sekä hieman harvinaisempia kappaleita artistin laajasta tuotannosta.

Jani muistetaan ehkä parhaiten tauolle jääneen Jetsetters-yhtyeen keulakuvana.

Tilaisuus istuvalle katsomolle, mutta tilaa tanssillekin jää.

Hinta ovelta 24€ / ennakkoon 19€
Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä

Hinta: 19 €

su 27.9.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: 60-luvun bileet

Erikoisilta: 60-luvun bileet

26.9.2020 erikoisilta Esakalliolla kolmen bändin voimin. Korona tilanteen takia tilaisuus siirretty syksyyn. 30.4 tilaisuuteen ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana. Järjestäjästä riippumattomista syistä alunperin esiintyjäjoukossa ollut Toni Rossi & Sinitaivas ei pääse osallistumaan iltaan, tilalla nähdään Johnny & The Dodgers.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers ja Johnny & The Dodgers sekä The Sleepwalkers & Jani Forsman heittävät yhteiskeikan Esakalliolla!

Pekka Tiilikainen & Beatmakers kiersi lavoja ahkerasti 2000-luvun alussa mutta jäi sitten vuosien tauolle. Hitit kuten ´Cortina´ ja ´Kuuhun´ soivat valtakunnallisten listojen Top10:ssä. Yhtyeelle on myönnetty Rautalanka Award tunnustuspalkinto kesällä 2007 sekä Yyterin avain-tunnustus lokakuussa 2019. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on myös ollut esillä arvostetuissa musiikkilehdissä kuten Rytmi, Blues News, Riffi ja Big Beat. Myös Iskelmän tähtitaivas-teos huomioi yhtyeen vuonna 2004.

Johnny & the Dodgers sai levytyssopimuksen Vexi Salmen Levytuottajat Oy:n Rockin'-levymerkille voitettuaan vuoden 1979 rock-kuninkuus-tittelin ja julkaisi albumin Move It!. Vuonna 1980 ilmestynyt toinen albumi julkaistiin Johnny & the New Dodgers -nimellä.
Vuonna 2010 Johnny & The Dodgers aktivoitui uudelleen. Vuonna 2017 yhtye julkaisi singlen "Do the shake" ja vuonna 2020 , bändiltä on ilmestynyt singlejä Olavi Virran tuotannosta.

Illan täydentää The Sleepwalkers & Jani Forsman
.
Ohjelmisto sisältää sekä rautalankamusiikin klassikoita että harvemmin kuultua materiaalia, menevistä twisteistä tunnelmallisiin balladeihin.
The Sleepwalkers perustettiin vuonna 2000. Alusta alkaen on musiikillisena linjana ollut 60-luvun klassinen rautalanka- ja kitarainstrumentaalimusiikki, jonka tyylipiirteitä bändi pyrkii toteuttamaan niin soitossaan kuin ulkoasussaan. Vaikutteita on otettu sekä ulkomaisilta bändeiltä (esim. The Shadows, The Violents) että kotimaisilta (esim. The Sounds, The Strangers).

Tempaudu mukaan tunnelmaan, tanssiakin saa!

Hinta ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 19 €

su 27.9.
klo 17:00 - 20:00

Kyösti Mäkimattila: Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja

Kyösti Mäkimattila: Suviehtoon lauluja ja harkittuja sanoja

Sunnuntai matineassa Kyösti Mäkimattila konsertoi ja lukee runojaan.

Vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattilan Valoina toisillemme -konsertin punaisena lankana toimii sanat Kyöstin omasta kynästä. Laulujen sanoituksia ja käännöstekstejä nuoruusvuosistaan saakka kirjoittanut Mäkimattila on julkaissut myös neljä runokirjaa. Runot ja laulut johdattavat kuulijan nykymaailmaan, sellaisena kuin Kyösti sen kiertävänä esiintyjänä kokee.

Esakallion suviehtoon intiimissä konserttihetkessä muistutetaan sanoin ja sävelin, että elämän matkalla yksi tärkeimmistä valoista on toisen ihmisen rakkaus.

Liput 25€
(hintaan lisätään toimitusmaksu, joka esim. verkkokaupasta ostettaessa 1€/tilaus, Helmessä ei toimitusmaksua).

Ennakkolippuja saat Muotiputiikki Helmi (Joensuuntie 47, Somero)
lippu.fi myyntikanavista

tai täältä.

Hinta: 25 €

la 1.5.
klo 20:00 - 02:00

1.5.2021 Erikoisilta: Teflon Brothers & Aste

1.5.2021 Erikoisilta: Teflon Brothers & Aste

Koronatilanteen takia tämä tilaisuus siirtyy vajaalla vuodella eteenpäin alunperin suunnitellusta 20.5.2020. Uusi ajankohta on vappupäivä 1.5.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana. Jollei uusi ajankohta sovi, voit hakea rahojen palautusta lipuista 30.6.2020 asti osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/ Lisätietoja palautuksesta esakallio.fi/erikoisillat sivulta

Teflon Brothers

Teflon Brothers on perustettu vuonna 2006. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin julkaistulta “Isänpäivä” levyltä on irrotettu singlet Kärpästen juhlat (osa 2) ja Kendo Anthem, joista jälkimmäinen on vuoden 2014 virallinen Leijona-biisi. Isoksi hitiksi nousi Maradona (kesä 86). Tämän jälkeen Pämppää biisi nosti Teflonit supersuosituksi koko kansan yhtyeeksi. Teflon Brothersin muodostavat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli.

Aste

Aste on kultalevyartisti, joka kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Jo yli 10 vuotta keikkalavoja kiertänyt artisti tuli tunnetuksi Poikkeus Sääntöön -hitillään, joka myi kultaa ja valittiin The Voicen vuoden 2009 Viralliseksi kesähitiksi. Aste on julkaissut viisi albumia, joista uusin “2.0” on myynyt kultaa. Albumi on kerännyt yli 14 miljoonaa Spotify-streamia. Asteen kappaleita on streamattu suoratoistopalveluiden kautta hurjia määriä. Yhteensä streameja on tullut Spotifyn ja Youtuben kautta lähes 50 miljoonaa. Valtavasti keikkoja vuosittain tekevä Aste on tunnettu loistavasta live-esiintymisestään ja räjähtävästä energisyydestään.

Hinta ovelta 24€ / ennakoon 19€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä

Hinta: 19 €

to 15.7.
klo 20:00 - 02:00

15.7.2021 Erikoisilta: Irina sekä Jore Marjaranta

15.7.2021 Erikoisilta: Irina sekä Jore Marjaranta

Irina

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Jore Marjaranta

Jore on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band, Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 ja hän on julkaissut soolourallaan useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison)

Hinta ovelta 27€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero

tai täältä.

Hinta: 22 €