Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Keskiviikot

ke 25.5.
klo 13:00 - 16:45

Jarkko Salmi & Sunset iltapäivätansseissa

Jarkko Salmi & Sunset iltapäivätansseissa

Jarkko Salmi perusti Tanssiorkesteri Sunsetin 80-luvun alussa, ja toiminut siitä lähtien eturivien solistien säestysbändinä sekä nykyään omana orkesterinaan ravintoloissa ja tanssipaikoissa ympäri Suomen.
Sunset-orkesterin jäsenet ovat olleet päätoimisina muusikkoina lähes 40 vuoden ajan, joten vankka kenttäkokemus takaa onnistuneen tanssi-illan. Orkesteri on aina panostanut tanssittavaan tanssi- ja iskelmämusiikkiin, kiinnittäen erityistä huomiota stemmalauluun ja hyvään groovyyn. Lisäksi orkesterissa soittaa vielä tänä päivänäkin harvinainen naisbasisti, joka pitkän linjan osaamisellaan tuo orkesteriin oman lisävärinsä.

Liput ovelta.

Hinta: 12 €

ke 1.6.
klo 13:00 - 16:45

J. Eskelinen & Onnenkulkurit iltapäivätansseissa

J. Eskelinen & Onnenkulkurit iltapäivätansseissa

Karismaattisena esiintyjänä mainetta niittävä J.Eskelinen on saanut kehuja monipuolisesta ohjelmistostaan. Hän tunnustautuu perinteisen tanssimusiikin, iskelmän- ja rautalangan faniksi.

Keikkaohjelmisto on valittu huolella nostalgisista klassikkokappaleista, omasta uudesta tuotannosta, sekä nykypäivänä harvemmin kuulluista, kenties hieman jo unhoon jääneistä helmistä. J.Eskelinen on pikkupojasta asti tykännyt Olavi Virrasta sekä Elvis Presleystä, joten ohjelmistossa on myös Olavi Virran ja itsekuningas Elviksen levytyksiä. Parhaillaan hän viihdyttää tanssikansaa ympäri Suomea oman Onnenkulkurit yhtyeensä kanssa.

Liput ovelta

Hinta: 12 €

ke 8.6.
klo 13:00 - 16:45

Iltapäivätanssit: Ari Lavu & Wire

Iltapäivätanssit: Ari Lavu & Wire

Karismaattinen laulaja ARI LAVU, valloittaa lavoja omalla vahvalla tulkinnallaan. Hän tunnustautuu ikivihreiden sävelmien, perinteisen tanssimusiikin ja kitaravetoisen soitannon sekä rautalangan kannattajaksi! Arin oma musiikkimaku; Olavi Virta, Kari Tapio, Agents ja Elvis kuuluu ja soi vahvasti keikkaohjelmistossa. Ari keikkailee parhaillaan oman WIRE ORKESTERIN kanssa ympäri suomen. Paljon kiitosta saanut ohjelmisto on mietitty tarkkaan tanssijoita ja myös musiikin kuuntelijoita ajatellen. Arin mielestä lavoille sekä ravintoloihin voi tulla myös, ihan vaan viihtymään ja nauttimaan hyvästä elävästä musiikista.

Liput ovelta

Hinta: 12 €

ke 15.6.
klo 13:00 - 16:45

Juhamatti & Yötaivas iltapäivätansseissa

Juhamatti & Yötaivas iltapäivätansseissa

Legendaarisen Juhamatin musiikkiuran alkutaipaleet lähtevät 1960-luvulta – laulukilpailuista rapsahti voittoja, ura sai uutta potkua, tuli isompia esiintymistilaisuuksia ja Ville Laurilan yhtye kutsui miehen riveihinsä. Vuonna 1975 Apu-lehden järjestämän Iskelmähaavi-kilpailun voitto oli selkeä läpimurto. Ensimmäinen, yhä tänä päivänä suosittu, albumi Fanny Fanny ilmestyi 1977. Juhamatti oli 80-luvun kuumimpia artisteja. Kultalevyjä kertyi neljä perätysten.

Vuosien saatossa Juhamatista muovautui koko Suomen rakastama ja tuntema laulaja, jonka hiteistä mainittakoot mm. Volga, Pieni ja lämpöinen, Mikä sulle oikein tuli, Voitko unohtaa, Vain yksi yö, Vain rakkaus, Älä pelkää olla hellä ja Hiljaa virtaa Don. Tarttuvan hitit ovat jääneet yleisön mieleen. Juhamatti on huvipaikkojen yleisömagneetti, jolla on tanssijalan alle käyvä laaja ohjelmisto.

2015 ilmestynyt kokoelmalevy antoi uutta inspiraatiota keikkailuun ja Juhamatin Haikeus palkittiin Vuoden 2016 Tanssihittinä Lavakauden päättäjäisissä.

2017 oli juhlavuosi – Juhamatin uraa tuli täyteen 50 vuotta ja ensimmäisestä levystä Fanny Fanny:sta 40 vuotta! Paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen (kesäkuu 2017) Juhamatti voitti comeback-albumilaan Jylhämaa.

Juhamatin yhtyeenä toimii Yötaivas.

Liput ovelta

Hinta: 12 €

ke 22.6.
klo 13:00 - 16:45

Kauko Simonen & Roulette iltapäivätansseissa

Kauko Simonen & Roulette iltapäivätansseissa

Kauko Simonen on Suomen ensimmäinen tangokuningas. Hänet kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 1985.

Liput ovelta

Hinta: 12 €

ke 29.6.
klo 13:00 - 16:45

Jyrki Nurminen & Sävel iltapäivätansseissa

Jyrki Nurminen & Sävel iltapäivätansseissa

Jyrki Nurminen & Sävel on loppuvuodesta 2018 perustettu yhtye, joka nousi nopealla tahdilla tanssikansan sydämiin ja Suomen eniten keikkailevien kokoonpanojen joukkoon.

Esiintymislavalta huokuu ilo, ystävällisyys ja hyväntuulinen asenne, laadukkaasta äänentoistosta puolestaan selkeäsointisesti perinteinen tanssimusiikki, jossa on erityisesti huomioitu monipuolisuus ja tanssilliset tempot. Laajan ohjelmiston myötä myös jokainen ilta on aina keskenään erilainen, mutta tottakai joukossa on toki myös sellaisia kappaleita, joita tanssijat ja kuulijat toivovat kuulevansa melkeinpä joka ilta. Muiden muassa nämä ovat olleet avaintekijöitä siihen miksi tanssijat ovat heidät ottaneet omakseen.

Huippumuusikoista koostuva Sävel-orkesteri takaa niin tanssin harrastajien, kuin jo pitemmälle kehittyneiden aktiivitanssijoiden tyytyväisyyden. Jyrki Nurminen & Sävel tallentavat mieleesi pysyvän muistijäljen hienosta tanssi-illasta.

Orkesterin kokoonpano:

Jyrki Nurminen, laulusolisti
Ari Nylund, koskettimet
Vikke Rinne, basso, laulu
Saku Kallio, rummut, laulu
Pertti ”Pertsa” Jaakkola, harmonikka, vibrandoneon

Liput ovelta

Hinta: 12 €

ke 6.7.
klo 13:00 - 16:45

Markku Aro & Diesel iltapäivätansseissa

Markku Aro & Diesel iltapäivätansseissa

Karismaa, charmia, useita hittejä ja mieleenpainuvaa esiintymistä. Sitä kaikkea ja paljon muuta on Markku Aro. Markun ensimmäinen single Käyn uudelleen eiliseen ilmestyi vuonna 1968 ja nousi samantien listojen kärkeen. Hitit seurasi toisiaan ja Markku Arosta tuli yksi maan suosituimmista esiintyjistä. Ja tätä ”kruunua” mies saa kantaa edelleen. Laivat, lavat ja konserttisalit ovat tulleet Markulle ja hänen orkesterilleen Dieselille erittäinkin tutuksi.

Keväällä 2015 Markku nähtiin myös suositussa tv-ohjelmassa Tähdet, Tähdet. Iskelmä-Finlandia -palkinto Markku Arolle myönnettiin 4.8.2017.

Liput ovelta

Hinta: 12 €