Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

Teatteri

Herra_Satumaa_Juliste iso
_________________

Koronatilanteen takia Herra Satumaa ja laulava taksikuski musiikkiteatteri joudutaan 2020 kesältä peruuttamaan.

Kalenterisulkeiset kesän 2021 osalta ovat käynnissä ja näytökset pyritään esittämään silloin. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan kesällä 2021.

Jos lippujen siirto kesälle ei sovi, osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ voit hakea 2.8.2020 mennessä lippujen hinnan palautusta sellaisista lipuista, jotka on ostettu lippu.fi eri pisteistä tai verkkokaupasta tai Eventim-light palvelun kautta omilta sivuiltamme.

Liput voi toki myös palauttaa postitse osoitteeseen: Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus Kalevantie 2 (B-talo) 33100 Tampere

Lippu.fi myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä lainkaan.

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Jos lippusi on ostettu suoraan Esakalliolaisilta tai Helmestä laita viestiä osoitteeseen myynti@esakallio.fi ja mainitse myös vihreän lippusi takasivulla oleva koodi sekä tilinumerosi.

_________________

Satumaan säveltäjä saa juhlanäytelmän Somerolla

Päätähtinä Simo Frangén ja Pertti Koivula

Esakallio juhlii kesällä Suomen kansan rakastamaa tangomestari Unto Monosta (1930-1968) musiikkinäytelmällä Herra Satumaa ja laulava taksikuski.

Monosen syntymästä tulee kymmentä vaille sata vuotta. Kaikki tuntevat somerolaissäveltäjän tangon Satumaa. Ja melkein kaikki muistavat hänen parhaistaan Tähdet meren yllä, Syvä kuin meri ja Illan varjon himmeään.

Unto Monosena liikkuu ja käy pyydyksiin maisteri Simo Frangén. Hänen taistelijaparinansa huseeraa taksinkuljettajana näyttelijä Pertti Koivula.

Naisvoimaa uhkuvat Monosta magneetteina puoleensa vetävät laulajat, in The Mood yhtyeen  laulusolisti Suvi Karjula  ja Reeta & Lumon solisti Reeta Saranpää.  Ilmari Myllynen on M.A.Nummisena ja paikallisväriä tuo Anniina Suhonen.

Näytelmän käsikirjoittaa ja ohjaa Monos-elämäkerturi Heikki Metsämäki. Musiikin sovittaa ja soittaa taidokkaasti Jari ”Heinä” Nieminen bändeineen. Tangokuningas Jarno Kokko takaa tangon taian. Tangojen lisäksi kuulemme Monoselta kevyempien askellajien iskelmiä. Ja sävellyksiä runoihin sekä M.A. Nummisen innoittamia erikoisuuksia. Ja lopulla Tangolandiaan rämähtää rokki…

Esitys pyyhkii pölyt Unto Monosen harteilta. Mononen ja taksikuski viilettävät eri puolilla tangoajan Suomea. Mestaria kuljetuttaa milloin lempi, milloin maine, epätoivo … ja sittenkin voittava toivo.

Monista kesäisistä teattereista poiketen Esakalliolla teatterielämys ei ole säistä kiinni, ei haittaa tuulet eikä helteet.  Katto pitää ja kesän säistä riippuen katsomo saadaan joko lämmitettyä tai jäähdytettyä.

Liput tulevat myyntiin keväällä 2021

Lisätietoja puhelimitse 044-97 111 00 tai sähköpostitse.

Näytelmää esitetään Esakalliolla kesällä 2021