Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe
20.5.
klo 19:00 - 0:15

Finlanders ja Janiina & Putkiratio perjantaitansseissa

FINLANDERS
Finlanders on vuonna 1984 perustettu tanssi- ja viihdeorkesteri. Ryhmä on saavuttanut yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana suuren kansan suosion, useita kultalevyjä ja listahittejä mm. Hiljaiset sillat, Enemmän kuin milloinkaan, Kaikki tytöt ja Paras Iskelmä -äänestyksenkin voittanut Oikeesti.’

Finlanders on palkittu pitkän uransa aikana mm. Kullervo Linna -säätiön palkinnolla, Pro Iskelmä -palkinnolla, Iskelmä Finlandia -ehdokkuudella ja Tango Finlandia -palkinnolla. Erittäin ahkerasti keikkailevalle orkesterille Suomen lavat ja konserttisalit ovat todellakin tulleet tutuiksi.

Finkkuissa on musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan; Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Pasi Ketola, Juha Kangassalo ja Juho Jokio.

JANIINA & PUTKIRATIO
Janiina Lehtonen on Putkiratio-orkesterinsa kanssa keikkaillut reilu kymmenen vuotta.

Vuosiin mahtuu konsertteja, kilpailuja, erilaisia show-projekteja, levytyksiä ja valtava määrä ikimuistoisia keikkoja!

Putkiratio-orkesteri tekee musiikkia monipuolisesti, ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa – siinä kai lause, joka parhaiten kuvaa asennettamme musiikkiin.

Georg Malmsten, Elvis, Virve Rosti, Popeda, Yö, Johanna Kurkela, Jani Wickholm… Kaikkien näiden ja monen monen muun artistin musiikki, aina viime vuosisadan alun kultaisilta vuosikymmeniltä nykypäivään, saa yhtä lailla sydämemme sykkimään.

Liput ovelta.

Hinta: 18 €