Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

su 28.8.

Idän ja lännen tiet –konsertti

Idän ja lännen tiet –konsertti
- Olavi Virran ja Laila Kinnusen lauluja ja tarinoita
- Solisteina Amadeus Lundberg ja Milana Misic

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossa. Kahden suurtähden kunniaksi käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti, Idän ja lännen tiet.

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat Idän ja lännen tiet -konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Konsertin nimeksi valikoitui siis Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soivat mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.

Konsertin heinäkuussa nähty ensiesitys Seinäjoella oli loppuunmyyty - nyt konsertti nähdään myös Somerolla.

Viralliset nettisivut: http://www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/idan-lannen-tiet/
Facebook: https://www.facebook.com/idanjalannentiet/

Somero, Esakallio
Su 28.8.2016, klo 16

Liput alk. 27 e.
Ennakko: ja Esakallion lipunmyynti ja Ticketmaster (29,50 e) (http://www.ticketmaster.fi/event/idan-ja-lannen-tiet-amadeus-lundberg-milana-misic-lippuja/186225) sekä Ticketmasterin myyntipisteet kautta maan.

Järj. MagnumLive & Someron Esa

Ennakkoliput alk.

Hinta: 27 €