Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

su 22.9.
klo 19

Illan varjoon -konsertti

Esakallion vuoden 2017 Badding- ja 2019 Oi, jospa kerran… musiikkinäytelmiä mukaillen Rauli Badding Somerojoen, Unto Monosen ja M.A. Nummisen musiikkia.

Solisteina:
Suvi Karjula, Jani Forsman,
Pertti Koivula, Samuel Shipway,
Kimmo Lindegren

Iltaa isännöi sanoin ja sävelin
KYÖSTI MÄKIMATTILA

Säestys:
- Jari "Heinä" Niemisen orkesteri

Tulevasta konsertista…….

Esakalliolla on tuotettu kaksi hyvin menestynyttä musiikkinäytelmää, vuonna 2017 ”Badding” ja vuonna 2019 ”Oi, jospa kerran…”
Tuotantoja yhdistää somerolaisten muusikkojen, Somerjoen, Monosen ja M.A.Nummisen musiikki. Muita yhdistäviä tekijöitä paikan ja paikkakunnan lisäksi ovat sekä solistit että soittajat ja paljon muitakin molemmissa tuotannoissa mukana olleita henkilöitä. Solisteista Jani Forsman ja Samuel Shipway olivat molemmissa mukana sekä sovituksesta ja säestyksestä huolehti Jari ”Heinä Nieminen” bändeineen.

Tämän kesän tuotannon aikana heräsi monelle mukanaolijoista ajatus, että näistä musiikeista voisi koota vielä konsertin. Koska Esakalliolla on jo pitkään esitetty Kyösti Mäkimattilan luotsaamia matineoita, oli oivana valintana pyytää hänet myös konsertin juontajaksi ja solistiksi.

Konsertin nimi ”Illan varjoon…” kuvaa hyvin tuota yhteyttä, joka on etenkin Baddingin ja Monosen välillä.

Esityksen kesto 2,5h väliaikoineen

Liput:
- Ennakkoliput: 25 €
- Liput ovelta: 28 €
Ennakkolippuja saatavilla pikapuoliin Esakalliolta, Tiketin www-sivujen kautta tai Muotiputiikki Helmestä (Joensuuntie 47, Somero).

Ryhmäliput:
Vähintään 20 hengen ryhmille lipun hinta 22€/hlö,
ryhmälippujen varaus sähköpostitse: matti(at)esakallio.fi tai puh. 0400 120 907.

Hinta: 28 €