Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe 6.5.
klo 19:00 - 0:15

Taikakuu ja Reeta & Lumo perjantaitansseissa

Perjantaisissa tansseissa viihtymisen takaavat Taikakuu ja Reetta & Lumo.

TAIKAKUU on yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita. Nykyään reippaan sadan keikan vuosivauhtia pitävä yhtye on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.

Paikka Suomen tunnetuimpien orkesterien joukossa on ansaittu kovalla työllä ja oikealla asenteella. Taikakuu on historiansa aikana saavuttanut paljon: Meriiteistä löytyy Vuoden viihdyttäjä, EMMA-palkinto ja lukuisat Kuukauden levy -palkinnot ja oma Saanko luvan -TV-ohjelma, sekä Kesäillan Valssi -TV-kiertueorkesteri…

REETA & LUMO

Reeta Saranpää tarjoaa nelihenkisen Lumo-yhtyeensä kanssa ammattitaitoisen ja tuoreen vaihtoehdon Suomen tanssimusiikin kentälle. Reeta on tunnettu tummasta ja vahvasta lauluäänestään sekä suurista tulkinnoistaan. Hän on saanut paljon kiitosta iloisesta ja karismaattisesta asenteesta niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Reetan osaaminen ei suinkaan rajoitu vain lauluun, vaan hän maustaa bändin soittoa viululla aina kun tilaisuus siihen tulee.

Lumo-yhtye koostuu neljästä Kymen Konservatoriosta keväällä 2015 valmistuneesta nuoresta muusikosta. Lumo on nuorekas, monipuolinen ja ammattitaitoinen tanssiyhtye, jolta taipuu perinteisten tanssityylien lisäksi latin-tanssimusiikin eri rytmit. Bändi sovittaa jatkuvasti omia versioitaan tunnetuista kappaleista erilaisiin tanssityyleihin sopiviksi, joten se viihdyttää kuulijoita sekä tanssiharrastajia tasapuolisesti!

Soittojärjestys:
19:00 - 19:45 Taikakuu
19:45 - 20:30 Reeta & Lumo
20:30 - 21:15 Taikakuu
21:15 - 22:00 Reeta & Lumo
22:00 - 22:45 Taikakuu
22:45 - 23:30 Reeta & Lumo
23:30 - 00:15 Taikakuu

Liput ovelta.

Hinta: 18 €