Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe 23.9.
klo 19:00 - 0:00

Yölintu ja Suvi Karjula & In The Mood perjantaitansseissa

YÖLINTU

Yölintu kuuluu yhtyeisiin, joka on saavuttanut parikymmenvuotisen uransa aikana suosion, johon harva bändi yltää. Yölinnun keikkamäärät ovat vuosien saatossa hiponeet tähtitieteellisiä lukuja ja levytysrintamalla on satanut kultaa ja platinaa. Simo Silmun syvät tulkinnat ja yhtyeen soitanta ovat uineet suomaisten sydämiin ja yhtyeen kappaleet soivat estradeilla, tv:ssä, radioissa – koko kansan tuntemina hitteinä: Kaikki kohdallaan, Mahdunko maailmaas, TV:n kokoinen haitari, Tositarkoituksella, Liian suuri city, Haamukipua, Sitä saa mitä tilaa, Rakkaus on sininen, Tää on rankkaa, Mä putoan, Preussinpunaista, Haavoittumaton…

Nämä siiveniskut ovat jo jättäneet jälkensä Suomi-iskelmän historiaan, ja edelleen Yölintu jatkaa edelleen vahvana liitoaan iskelmätaivaalla! Yölintu on nyt uudistanut keikkaohjelmistoaan ja mukaan on otettu alkuaikojen hittejä. – Haluamme tarjota yleisölle vieläkin paremmin tanssijalalle sopivaa musiikkia. Olemme palanneet vuosien taakse ja ottaneet mukaan kappaleita, joissa on mm. vahvaa haitaripoljentaa. Sehän se meidän valttikortti on musiikillisesti ja rytmillisesti ollut kautta aikojen, valottaa Yölintu.

Kokoonpano:
Simo Silmu – laulu, haitari
Jukka Harju – soolokitara
Jari Luostari – bassokitara
Joni Leino – rummut

IN THE MOOD

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa – tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

In The Mood on julkaissut albumin Ajatustenlukija. Kesäksi 2017 julkaistiin EP. Siltä on julkaistu single Kun tuuli puhaltaa. Uusin singlejulkaisu on Leijat (2019). Uutta musiikkia on kuultu sittemmin singleinä Kaukana kotoa, Satakieli ja uusimpana Woostock (2022).

Jäsenet: Ilari Haavisto, Timo Tuppurainen, Toni Kälviäinen, Dmitri Dmitrenko ja Suvi Karjula.

Soittoajat

19:00 - 19:15 Levymusiikki
19:15 - 20:15 In The Mood & Suvi Karjula
20:15 - 21:00 Yölintu
21:00 - 22:00 In The Mood & Suvi Karjula
22:00 - 23:00 Yölintu
23:00 - 0:00 In The Mood & Suvi Karjula

Liput ovelta

Hinta: 18 €