Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe 28.8.
klo 20:00 - 02:00

Erikoisilta: Esa Pulliainen W/ Mr Breathless ja Raulin Stones

ESA PULLIAINEN JA MR BREATHLESS, Happy rokkenrol!

Viimeiset kolme vuotta hulahti VilleAgentsBadding urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit - Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rockpianisti/laulaja Mr Breathless. Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu pää punaisena. Ohjelmisto on 70’s henkistä rokkia ja paljon rautalankaa, vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu
kätköistä.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin - ei muuta ku Happy rokkenrol!

Terveisin Esa

Pulliaisen ja Mr Breathlessin lisäksi esiintyy RAULIN STONES.

Raulin Stonesin tarina alkaa vuodesta 2005, jolloin Badding-kioskin avajaisiin kerättiin Somerolta paikallisista muusikoista kokoonpano soittamaan Baddingin musiikkia. Baddingin lauluja opeteltiin tämän yhden lyhyen esiintymisen tarpeiksi. Tuolloin kootulla bändillä ei vielä ollut nimeä. Pian kuitenkin kiinnostus Baddingin musiikkia soittavaa bändiä kohtaan kasvoi ja lauluja harjoiteltiin lisää.

Kokoonpano vakiintui seuraavan parin vuoden aikana nelihenkiseksi: laulussa ja kitarassa Kari Luoto, sähkökitarassa Vesa Toukkari, bassossa Lauri Lähteenkorva ja rummuissa Tuukka Lyly. Laurin siirryttyä soittamaan bassoa vakituisesti Heidi Pakarisen orkesteriin, liittyi Raulin Stonesin kokoonpanoon Kari Caven, joka niin ikään soittaa bassoa.

Raulin Stones on laajentanut vuosien varrella ohjelmistoa tarpeen mukaan Baddingin lauluista myös muihin tyylilajiin sopiviin covereihin. Useimmiten Raulin Stones esiintyy Someron lähialueilla. Tänä vuonna keikkoja tehdään tosin jo kauempanakin Somerosta. Yhtyeen jäseniä yhdistää kunnioitus Rauli Badding Somerjoen musiikkia kohtaan ja laulut halutaankin esittää alkuperäisiä versioita kunnioittaen ja suurella sydämellä.

Tilaisuudessa on otettu huomioon yleisön turvallisuus ja käytössä rajoitettu yleisökapasiteetti, otamme sisään vain n 1/4 normaalista maksimi yleisömäärästä. 18.4 tai tai 17.7 pidettäväksi aiotuihin tilaisuuksiin ostetut liput käyvät sellaisenaan 28.8.2020.

Liput ovelta 24€

Liput ennakkoon Muotiputiikki Helmi, Joensuuntie 47, Somero tai lippu.fi myyntipisteet

tai täältä.

Hinta: 19 €