Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

su 23.6.
klo 18 - 20.30

JUHANNUSFESTIVAALIT 2019: ”JUHANNUSTANSSIT”-MUSIIKKIESITYS JUNNU VAINION SÄVELIN

JUHANNUSFESTIVAALIT 2019: ”JUHANNUSTANSSIT”-MUSIIKKIESITYS JUNNU VAINION SÄVELIN

Someron Esakallion suuria juhannusfestivaaleja juhlitaan kolmena päivänä, juhannusaatosta juhannussunnuntaihin 21.-23.6.2019. Näiden päivien aikana nähdään ja kuullaan huikeita eturivin esiintyjiä tanssimusiikin, show-viihteen ja kuplettiviihteen saralta. Tällaisia juhannusjuhlia ei enää nykyään koe missään muualla kuin Somerolla!

---

JUHANNUSAATTONA PERJANTAINA 21.6. UNELMATANSSIT

Juhannusaattona perjantaina 21.6. festivaalit aloitetaan kaikkien juhannustansseissa viihtyvien unelmaohjelmalla, kun lavalle nousee kolme tämän hetken suosituinta tanssiorkesteria!

Finlanders on niittänyt mainetta jo yli kolmekymmentä vuotta ja suosio on ollut suurta tanssiväen keskuudessa ympäri Suomen. Yhtye paranee vanhetessaan ja takoo yhä keikkoja ammattimaisella otteellaan. Monet nuoret "muusikkopojat" ovat vuosien varrella ottaneet mallia Finlandersin jäsenistä.

Tanssiorkesteri Sinitaivas on "uuden polven" menestyksekkäin tanssiorkesteri. Yhtyeen monet hienot sovitukset erinäisistä kappaleista ovat nousseet tanssilavoilla suuriksi hiteiksi ja yleisön toivomiksi ikivihreiksi. Sinitaivas soittaa hyvällä asenteella niin iskelmät, rokit, masurkat kuin muutkin tanssilajit.

Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva ovat täyttäneet hienosti Topi Sorsakosken ja Agentsien kotimaisen rautalankamusiikkiin ja vilpittömään Suomi-iskelmään jättämän aukon. Tyylikkäällä esiintymisellään Kyösti ja Varjokuva ovat lyömätön yhdistelmä Esakallion juhannustansseissa ja heillä on Etelä-Suomessa ehdoton fanijoukko, joka matkustaa pitkiäkin matkoja keikkapaikalta toiselle yhtyeen perässä.

---

JUHANNUSPÄIVÄNÄ LAUANTAINA 22.6. ENNENNÄKEMÄTÖN DANNY-SHOW: "SADAN HITTIKAPPALEEN VOIMIN JUHANNUKSEN VIETTOON"

Laulamista ja esiintymisiä Danny ei lopeta vaikka show- ja konserttikiertueet päättyivätkin näyttävästi ”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” –jäähyväiskiertueen finaalikonserttiin Helsingin jäähallissa tammikuussa.. Keväällä Danny latasi akkujaan ja lomaili ympäri maailmaa, mutta kesällä laulaminen, keikkailu ja konsertit jatkuvat.

Juhannuspäivänä Danny joukkoineen nousee Someron Esakallion lavalle esittämään tunnetuksi tekemiään hittejä!

- ”Jäähyväiskiertueella osa yleisöstä tuli juttelemaan ja moni esitti toiveenaan nähdä vielä joskus sellainen konsertti, jossa esittäisin vain omia hittejäni. Lauluja, jotka olen vuosien varrella levyttänyt ja jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Listahittejä noin 55 vuotta kestäneeltä uraltani löytyy satakunta, joten eiköhän niiden voimin ikimuistettava juhannuskonsertti saada aikaiseksi,” Danny vakuuttaa.

Dannyn hittiputki on vuodesta 1964 jatkunut katkeamattomana näihin päiviin saakka – ”East Virginia”, "Piilopaikka", ”Vähän ennen kyyneleitä”, ”Rebecca”, ”Salattu suru", "Kesäkatu", "Se eikö todista että muutuin", ”Tuuliviiri", "Piilopaikka", "Maantieltä taloon", "Vähän ennen kyyneleitä", "Kauan", "Hiljainen kitara", "Aaveratsastajat", ”Amarillo”, "Seitsemän kertaa seitsemän", "Tuulensuojaan", ”Kuusamo”, "Ninja", "Tämä taivas, tämä maa" ja niin edelleen. Vuonna 1977 Danny löysi duettoparikseen Armi Aavikon, jonka kanssa hän levytti muun muassa sellaiset hitit kuin ”Tahdon olla sulle hellä", ”Me vain” ja ”Kaiken sulle antaisin”. Viimeisin Dannyn listoille noussut hitti on viime syksynä levytetty moderni versio ”Nousevan auringon talo” –klassikosta.

Dannyä säestää kapellimestari Petri Kokon johtama orkesteri.

Antti Paavilainen Band on uusi kotimainen bailuyhtye, joka juontaa juurensa Jean S. -yhtyeeseen. Antti oli kyseisen hittibändin solistina parisenkymmentä vuotta viihdyttäen suomalaisia bailunälkäisiä ihmisiä ympäri Suomen. Antti Paavilainen Band esittää pelkkää hittisadetta ja menomusiikkia niin, että jokaisen Esakallion lavalla olevan kaverin jorausjalka on varmasti kevyessä. Tästä ei selviä tanssimatta!

---

JUHANNUSSUNNUNTAINA 23.6. "JUHANNUSTANSSIT" JUNNU VAINION SÄVELIN

Ilkka "Junnunpoika" Vainio on kiertänyt Suomea vuosien ajan kuuluttamassa Junnu Vainion musiikillista ilosanomaa jokaiselle vastaantulijalle. Junnun musiikista suuri osa on "kansanlauluja", joita jokainen suomalainen osaa hyräillä. Junnun kappaleissa on ainutlaatuisia tarinoita, jotka ovat kertomuksia elävästä elämästä, iloista ja suruista. Ilkan ja hänen "päällikköporukansa" mukana pääsemme tempautumaan Junnun mainioihin lauluihin!

---

Joka ilta alueella on luvassa myös erikoisohjelmaa! Pallonheittoa, arvontaa, ym.

---

Juhannusaaton pe 21.6. soittoajat:
- klo 20.00 - 20.30 Varjokuva
- klo 20.30 - 21.15 Sinitaivas
- klo 21.15 - 22.00 Finlanders
- klo 22.00 - 22.45 Kyösti Mäkimattila & Varjokuva
- klo 22.45 - 23.30 Sinitaivas
- klo 23.30 - 00.15 Finlanders
- klo 00.15 - 01.00 Kyösti Mäkimattila & Varjokuva
- klo 01.00 - 01.45 Sinitaivas
- klo 01.45 - 02.30 Finlanders

Juhannuspäivän la 22.6. soittoajat:
- klo 21.00 - 21.45 Antti Paavilainen Band
- klo 22.00 - 22.45 Antti Paavilainen Band
- klo 23.00 - 23.45 Dannyn bändi
- klo 00.00 - 01.15 Danny Show

---

Aukioloajat:
- Pe 21.6. klo 20-03
- La 22.6. klo 20-02
- Su 23.6. klo 18-20.30

Liput:
- Pe: 27 € (ovelta 30 €)
- La: 25 € (ovelta 28 €)
- Su: 20 € (ovelta 23 €)
- 3 päivän lippu pe-su: 50 €

Ennakkomyynti: www.lippu.fi/esakallio / Paikanpäältä Esakalliolta / Muotiputiikki Helmi

---

Tekeekö mieli tanssahdella useampana iltana? Pitkä ajomatka illalla kotiin?

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort tarjoaa laadukasta hotelli-, huoneisto- ja huvilamajoitusta 20km päässä Esakalliosta. Yhdistä juhannukseesi Esakallion juhannustanssit ja Eerikkilän puhtaan valkoiset lakanat, maistuvat ateriat noutopöydästä sekä monipuoliset aktiviteetit. Luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö järven rannalla. Hotellihuoneet alk. 105€/vrk, uudet lomahuoneistot alk. 170€/vrk ja laadukkaat huvilat isoille seurueille alk. 350€/vrk.

Tutustu tiloihin www.eerikkila.fi

Juhannus Eerikkilässä www.eerikkila.fi/vapaa-aika/perheille/juhannus-jarven-rannalla/

Lisätiedot ja varaukset:
p. 0201 108 200
reception@eerikkila.fi

www.lippu.fi/esakallio

Hinta: 20 €