Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe 24.9.
klo 19:00 - 0:15

Perjantaitanssit: Reeta & Lumo sekä FBI-beat

Perjantai-illan tansseissa viihdyttää Reeta & Lumo sekä FBI-Beat.

Ennakkotiedoissa tälle illalle mainittu Taikakuu joutuu valitettavasti sairastapauksen vuoksi perumaan keikkansa.

REETA & LUMO
Reeta Saranpää tarjoaa nelihenkisen Lumo-yhtyeensä kanssa ammattitaitoisen ja tuoreen vaihtoehdon Suomen tanssimusiikin kentälle. Reeta on tunnettu tummasta ja vahvasta lauluäänestään sekä suurista tulkinnoistaan. Hän on saanut paljon kiitosta iloisesta ja karismaattisesta asenteesta niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Reetan osaaminen ei suinkaan rajoitu vain lauluun, vaan hän maustaa bändin soittoa viululla aina kun tilaisuus siihen tulee.

Lumo-yhtye koostuu neljästä Kymen Konservatoriosta keväällä 2015 valmistuneesta nuoresta muusikosta. Lumo on nuorekas, monipuolinen ja ammattitaitoinen tanssiyhtye, jolta taipuu perinteisten tanssityylien lisäksi latin-tanssimusiikin eri rytmit. Bändi sovittaa jatkuvasti omia versioitaan tunnetuista kappaleista erilaisiin tanssityyleihin sopiviksi, joten se viihdyttää kuulijoita sekä tanssiharrastajia tasapuolisesti!

FBI-BEAT

FBI-beat on nelihenkinen orkesteri, joka on jo vuodesta 1997 asti liikuttanut suomalaista tanssikansaa ja kiinnittänyt itsensä vahasti iskelmäkansan sydämiin. Esikoislevyltä Tähtihetkiä julkaistu single Jäi susta jälki sydämeen, nousi isoksi hitiksi ja lisäsi orkesterin suosiota entisestään. Albumia on seurannut jo 7 albumia.

FBI-beat soittaa monipuolista tanssimusiikkia ja kokemusta, ja taitoa ei tältä kokoonpanolta todellakaan puutu. Miehet ovat todistaneet, että kun sekoitetaan sopivassa suhteessa Huittisten humusta, uuden sukupolven turvetta ja vankkaa osaamista, saadaan sekoitus suomalaista iskelmää kansan makuun.

Vuonna 2017 FBI-beat juhli jo 20-vuotista taivaltaan konsertin ja musiikin voimalla. Samoihin aikoihin Pintanaarmuja-single julkaistiin. Uusin single on nimeltään Tätä elämä on.

Soittojärjestys:
19:00 - 19:45 Reeta & Lumo
19:45 - 20:30 FBI-beat
20:30 - 21:15 Reeta & Lumo
21:15 - 22:00 FBI-beat
22:00 - 22:45 Reeta & Lumo
22:45 - 23:30 FBI-beat
23:30 - 0:15 Reeta & Lumo

Liput ovelta

Hinta: 17 €