Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

pe 7.10.
klo 19:00 - 0:15

Sinitaivas ja Kaiho perjantaitansseissa

SINITAIVAS
Sinitaivas on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä. Yhtye kiinnitettiin Kesäillan valssi -ohjelman kiertuebändiksi.

Bändi on tuttu näky keikkapaikoilla ympäri Suomen. Sinitaivas on tehnyt parhaimmillaan 200 esiintymistä vuodessa. Sinitaivas on yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista.

Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla. Illan aikana lavalla nähdään melkoinen määrä soittimia. Perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin. Tämä on omiaan luomaan bändiin monipuolista ja tuoretta soundimaailmaa, jota nykyisellään voidaan kuulla niin tanssilavoilla ja ravintoloissa kuin laivoilla.

KAIHO
Palkittu Kaiho on Turun suunnalta ponnistava hyvän tuulen orkesteri.

Solisti Tuomas Salminen oli mukana Tangokuningas 2017 -finaalissa ja samana vuonna Kaiho valittiin Tanssiorkestereiden SM 2017 -voittajaksi. Kaiho on palkittu myös Vuoden Tanssittajatulokkaana. Yhtye on esiintynyt parina vuonna tangokuninkaallisten rinnalla sadoilla keikoilla ympäri Suomea. Konserttikokemusta Kaiholla on mm. tangokuninkaallisten joulukonserttikiertueelta.

Studiossa ovat syntyneet mm. levytetyt kappaleet: nostalgialaulu Anna pois, jossa fiittamassa on legendaarinen Lasse Liemola, sekä Tuomas Salmisen kynästä lähtenyt Kaksyt vee ja risat. Vuoden 2022 keikkakevään päräytti käyntiin uudenlainen musiikki, kun V8-single julkaistiin maaliskuun alkuun.

Yhtyeen valtteja ovat monipuolinen ohjelmisto ja laaja soitinvalikoima.

Soittojärjestys

19:00 Kaiho
19:45 Sinitaivas
20:30 Kaiho
21:15 Sinitaivas
22:00 Kaiho
22:45 Sinitaivas
23:45 Kaiho

Liput ovelta

Hinta: 18 €