Esakallio

Esakallio Instagramissa Esakallio Facebookissa

la 30.9.
klo 19:00

Tuoretta verta Stand up show

Tuoretta verta Stand up

MITÄ?

Tuoretta verta on viidestä loistavasta stand up -koomikosta koostuvat porukka. Vuorollaan viisikon jäsenet vuodattavat elämänkokemuksiaan varmasti raikkaan huumorin keinoin.
Lavalle Esakallion lauantai-illassa 30.9. nousevat vuorollaan stand up -koomikot Tiina Henkola, Jussi Lankoski, Atte Liikanen, Marjut Ollitervo ja Joonas Ranta.

Tuoretta verta -kiertueen koomikoita on aiemmin nähty suurimmilla kotimaisilla stand up -näyttämöillä, mm. Helsingin Apollossa, Studio Pasilan Club Act!onessa sekä Kuopion Komediafestivaaleilla.

KOOMIKOISTA
TIINA HENKOLA saattaa aluksi vaikuttaa hoivakodista karanneelta henkilöltä, mutta mikin varteen tartuttuaan häntä ei enää haluaisi päästää takaisin senioritalon uumeniin. Tiinan motto sopii meille kaikille: Elämää on liian vähän jäljellä kotona kyllästymiseen!

JUSSI LANKOSKI on porukan kiintiöespoolainen. Hänen vastuunsa on ottaa palaute yleisöiltä – ja myös antaa sitä. Joskus aika suoraankin. Jussi toimii Tuoretta verta -esitysten isäntänä.

ATTE LIIKANEN on porukan kuopus. Koomikko, joka on melkein voittanut monta stand up -kilpailua urallaan. Näihin läheltä piti -tilanteisiin laskeutuu mm. hopeamitali vuoden 2022 Gong Showssa.

MARJUT OLLITERVON olet saattanut bongata myös komediasarjojen kohtauksista. Hänen keikalleen kannattaa varata runsaasti virvoitusjuomaa. Tästä ei stand up -komiikka enää kuivemmaksi muutu.

JOONAS RANTA on Nopee naurattaja 2022 -kilpailun mestari ja Suomen ryppyotsaisin optimisti. Joonas pohtii esityksissään, miten uskoa hyvään maailmassa, joka yrittää selvästi tahallaan ärsyttää. Joonas pelkää sammakoita.

ESITYKSESTÄ
Esakallio, Somero.
Show alkaa klo 19.
Esityksen kesto noin 2h, sisältää väliajan.
K-18.

Tervetuloa nauttimaan tuore ja tuhti pala suomalaisen stand up -komedian häkellyttävän kovaa nykytasoa.

Ennakkoliput täältä

Hinta: 25 €